Kurs og konferanse

Publisert: 21. januar 2016

Bildet viser en dame som bruker en Ipad.Bildet viser en dame som bruker en Ipad.Ny teknologi og smarte produkter brukes av stadig flere. Men hvordan sikrer vi at disse nye løsningene blir universelt utformet?

 
Publisert: 07. januar 2016

Bildet viser en mann som bruker en Ipad.Bildet viser en mann som bruker en Ipad.Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) inviterer til innspillskonferanse og workshop den 29. januar.

 
Publisert: 10. desember 2015

Gikk du glipp av årets viktigste uu-arrangement? Her kan du se opp opptak av det som skjedde.

 
Publisert: 06. november 2015

Bildet viser hotellet Scandic Fornebu.Bildet viser hotellet Scandic Fornebu.Dette kan bli årets viktigste begivenhet for deg som jobber med eller er opptatt av universell utforming.

 
Publisert: 14. oktober 2015

niti120niti120Når du er arrangør for et møte er det mye å tenke på. Nå er en ny veileder klar som gir råd og tips til hvordan du kan arrangere et møte, seminar eller konferanse som er tilgjengelig for alle.

 
Publisert: 14. oktober 2015

Bildet viser Hamar kulturhus.Bildet viser Hamar kulturhus.Hamar kulturhus er case når arkitekter, kommunale planleggere og andre inviteres til fagseminar om lys, kontraster og akustikk.

 
Publisert: 16. september 2015

Førstkommende fredag kan du hos DOGA i Oslo delta på seminar om hvordan nye St. Olavs sykehus i Trondheim har lyktes så godt med tilgjengelighet.

 
Publisert: 16. september 2015

Bildet viser en kvinne som skriver på et tastatur.Bildet viser en kvinne som skriver på et tastatur.Et gratis frokostseminar i Oslo 28. oktober tar opp det aktuelle spørsmålet om hvordan du kan bli bedre til å uu-evaluere nettsteder.

 
Publisert: 03. september 2015

Bildet viser Radisson Blue hotellet ved Gardemoen.Tiltaket K2 Universell utforming mot nye høyder har nå med 11 fylker og 39 kommuner. Den 16. september blir det samling på Gardermoen.

 
Publisert: 27. august 2015

Bildet viser åpningen av det nye badeanlegget ved Svarttjern på Romsås i 2011. Bildet viser åpningen av det nye badeanlegget ved Svarttjern på Romsås i 2011. Den 16. september kan du delta på et praktisk seminar i Oslo om universell utforming og oppgradering av uteområder.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.