Publisert: 21. januar 2016

Bildet viser en gruppe mennesker på et eldrehjem.Bildet viser en gruppe mennesker på et eldrehjem.Å følge gjeldende retningslinjer behøver ikke å bety at gamle menneskers siste hjem må se triste ut.

 
Publisert: 21. januar 2016

Bildet viser utsiden av en IKEA.Bildet viser utsiden av en IKEA.På Ringsaker har diskusjonen rast etter at det ble kjent at det nye IKEA-bygget kan få kommunens byggeskikkpris.

 
Publisert: 14. januar 2016

Bildet viser St Paul Gymnas.Bildet viser St Paul Gymnas.St. Paul Gymnas i Bergen har fått kommunenes tilgjengelighetspris for 2015.

 
Publisert: 02. desember 2015

Bildet viser Stormen konserthus og bibliotek i Bodø. Bildet viser Stormen konserthus og bibliotek i Bodø. Nå kan du sende inn forslag til hvilket bygg som bør tildeles Statens byggeskikkpris for 2016. Universell utforming er ett av kravene.

 
Publisert: 19. november 2015

Bildet viser Meteorologisk institutt sin Tallhall i OsloBildet viser Meteorologisk institutt sin Tallhall i OsloStandard Norge reviderer nå standarden for universell utforming (UU) av bygg.

 
Publisert: 12. november 2015

Bildet viser logoen til Standard Norge.Bildet viser logoen til Standard Norge.Hva finnes av standarder for velferdsteknologi og bygningsmasse? Nå foreligger rapporten "Smarte helsetjenester i trygge boliger".

 
Publisert: 14. oktober 2015

Bildet viser signalbygget Tårnet i Tønsberg.Bildet viser signalbygget Tårnet i Tønsberg.Signalbygget Tårnet i Tønsberg er ikke universelt utformet. Havner beboerne i rullestol, må de flytte.

 
Publisert: 13. august 2015

Bildet viser en bygning som potensielt kan oppgraderes ved hjelp av nye veiledere.Bildet viser en bygning som potensielt kan oppgraderes ved hjelp av nye veiledere.Oppgradering av eksisterende bygninger er utfordrende, blant med hensyn til med hensyn universell utforming. Nå det det gitt ut tre nye veiledere som kan hjelpe de som eier eiendommer.

 
Publisert: 25. juni 2015

Bildet viser det nye LHL-sykehuset.Bildet viser det nye LHL-sykehuset.LHL-klinikkene Gardermoen skal bli et forbildeprosjekt for universell utforming, lover LHL.

 
Publisert: 06. mai 2015

Bilde fra instruksjonsfilmen som illustrerer et hus.Bilde fra instruksjonsfilmen som illustrerer et hus.Arkitekter kan behøve hjelp til universell utforming av prosjekter. Nå er hjelpen på vei fra Danmark.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.