Bygninger og anlegg

Vil bygge et utstillingsvindu for Uu


Publisert: 19. desember 2012

Prosjektleder Knut Flaaum (t.v.) og styreleder Jan Kåre Stura i Uloba. (Foto: Uloba)Prosjektleder Knut Flaaum (t.v.) og styreleder Jan Kåre Stura i Uloba. (Foto: Uloba)Uloba vil bygge et utstillingsvindu for full likestilling for funksjonshemmede i arbeids- og samfunnsliv. Nå inviterer de til arkitektkonkurranse.

Uloba er et samvirkeselskap som eies og drives av funksjonshemmede. De har arbeidsgiveransvar for 6000 assistenter for funksjonshemmede over hele landet og omsetter i år for over 700 millioner kroner.

Nå ønsker de å vokse videre og vil bygge et nytt hovedkontor i Drammen. Det fremtidige kontorbygget skal være universelt utformet.

På Gulskog-tomta i Drammen er det plass til mer enn dette hovedkontoret. Uloba håper derfor at deres nybygg skal inspirere andre virksomheter som tar inkludering og likestilling for funksjonshemmede på alvor.

De ønsker seg boliger, hotell med kurs- og konferansesenter og barnehage som naboer.

Invitasjonen til arkitektkonkurransen er i samarbeid med Drammen kommune, Futurebuilt og Norske arkitekters landsforening. Den gjelder en prekvalifisering til arkitektkonkurransen. I løpet av vinteren inviterer Uloba så fire eller fem tilbydere til å levere et konkurransegrunnlag.

Frist for søknad om prekvalifisering er 18. januar 2013.

Selve konkurranseperioden vil være fra medio februar til medio juni 2013.

De som ønsker å delta kan sende e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få tilsendt prekvalifiseringsunderlaget, som sendes ut digitalt i pdf-format. Merk e-posten med "Prosjekt Gulskogen Park".

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.