Generelt

Nye nettsider for handlingsplanen for universell utforming


Publisert: 12. oktober 2010

Nettsidene til Handlingsplanen for universell utforming og økt tilgjengelighet er nå flyttet til en ny plattform. Mye er nytt, men det meste av innhold fra det tidligere nettstedet er beholdt.

Det første nettstedet for universell utforming ble lansert i 2004 av Miljøverndepartementet. Det nye nettstedet administreres av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartemenet som har ansvaret for å koordinere Handlingsplanen for universell utforming og økt tilgjengelighet 2009 - 2013. 

I tillegg til at nettstedet har fått ny utforming, er de fleste endringene gjort for å bedre brukbarheten. Det oppfyller nå kravene til WCAG 2.0 og søkefunksjoner og nyhetsbrev er forbedret. I tillegg er det nå også mulighet for nyhetsmating (RSS). Det arbeides med flere forbedringer av innhold og brukbarhet som vil presentert i tiden fremover.

Alle tidligere artikler er beholdt. Det samme gjelder e-postlisten for distribusjon av nyhetsbrev. Det betyr at all informasjon som lå på det tidligere nettstedet er tilgjengelig på det nye, og det er ikke nødvendig å registrere seg på nytt som mottaker av nyhetsbrev.

Redaksjonelt vil nettstedet ha samme profil som tidligere. Det vil formidle et bredt utvalg av nyheter om universell utforming og tilgjengelighet fra inn og utland.  

 

 

Kopirett © 2018 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.