Publisert: 22. desember 2015

Bildet viser flagget til EU.Bildet viser flagget til EU.EU vil nå på flere områder standardisere kravene til universell utforming i medlemslandene.

 
Publisert: 02. desember 2015

Bildet viser et barn i rullestolBildet viser et barn i rullestolFra torsdag morgen klokka 09.00 kan du se direkteoverføring av årets kanskje viktigste begivenhet i Norge for deg som jobber med eller er opptatt av universell utforming.

 
Publisert: 02. desember 2015

Bildet viser logoen til FN-dagen for funksjonshemmedeBildet viser logoen til FN-dagen for funksjonshemmedeDenne FN-dagen er blitt markert siden 1992. Det handler om bevisstgjøring og arbeid for å inkludere personer med funksjonsnedsettelser i samfunnet.

 
Publisert: 01. oktober 2015

Bildet viser Onny Eikhaug.Bildet viser Onny Eikhaug.Onny Eikhaug i Norsk design- og arkitektursenter har fått en internasjonal pris for sitt mangeårige arbeid med inkluderende design.

 
Publisert: 28. mai 2015

Bildet viser det danske flagget.Bildet viser det danske flagget.Ved hjelp av smarttelefoner eller IPads kan personer med bevegelseshemninger i fremtiden få informasjon om tilgjengeligheten i offentlige bygninger i Danmark.

 
Publisert: 09. april 2015

Logoen til European Disability ForumLogoen til European Disability ForumFri bevegelse, en av de viktigste rettighetene for EU-borgerne, er ikke oppfylt for en stor del av fellesskapets medlemmer.

 
Publisert: 18. desember 2014

Bildet viser en person i rullestol.Bildet viser en person i rullestol.Sverige må lære av Norge for å oppnå et universelt utformet samfunn. Det mener det svenske handikapforbundet.

 
Publisert: 06. november 2014

Det svenske flaggetDet svenske flaggetFra 1. januar 2015 blir manglende tilgjengelighet karakterisert som diskriminering i Sverige.

 
Publisert: 05. mars 2014

Bildet viser delegasjon fra Georgia utenfor operaen i Oslo.Bildet viser delegasjon fra Georgia utenfor operaen i Oslo.Nylig hadde Statsbygg besøk av en delegasjon fra republikken Georgia i Kaukasus. De var blant annet interessert i universell utforming.

 
Publisert: 09. januar 2014

Bildet viser ett pariserhjul på Liseberg Bildet viser ett pariserhjul på Liseberg Norges ”naboby” Gøteborg får EU-prisen Access City Award for 2014.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.