Publisert: 12. november 2015

Bildet viser Rockheim, det nasjonale museet for populærmusikk i Trondheim.Bildet viser Rockheim, det nasjonale museet for populærmusikk i Trondheim.Neste uke – torsdag 19. november – blir det seminar i Trondheim om hvordan kulturarrangementer kan gjøres tilgjengelige for flere.

 
Publisert: 29. oktober 2015

Bildet viser Nationaltheatret fra utsiden.Bildet viser Nationaltheatret fra utsiden.Nationaltheatret skal pusses opp. Et siste forslag er å utbedre den universelle utformingen av Hovedscenen.

 
Publisert: 29. oktober 2015

Bildet viser Hindrem stavkirke.Bildet viser Hindrem stavkirke.Striden om Hindrem stavkirke i Leksvik er spisset. Fylkesmannen har avslått kommunens dispensasjonssøknad fra kravet om universell utforming.

 
Publisert: 04. juni 2015

Bildet viser kommuneskjoldet til Ringsaker.Bildet viser kommuneskjoldet til Ringsaker.Moelv kulturhus er rustet opp og har blitt et mye mer brukervennlig lokale.

 
Publisert: 04. juni 2015

Bildet viser kulturminister Thorhild Widvey.Bildet viser kulturminister Thorhild Widvey.Styrket universell utforming skal sørge for at film blir tilgjengelig for alle, sa kulturminister Thorhild Widvey da hun la fram regjeringens filmmelding.

 
Publisert: 09. april 2015

Bildet viser et kontrollsystem for lyd.Bildet viser et kontrollsystem for lyd.Kulturhuset i Porsgrunn fikk i fjor høst den lokale Tilgjengelighetsprisen på 25 000 kroner. Nå er pengene brukt på ny teleslynge.

 
Publisert: 26. mars 2015

Logoen til tv2, et stort 2 tall.Logoen til tv2, et stort 2 tall.Alle programmene som TV 2 sender i tidsrommet 18.00 og 23.00 skal nå tekstes direkte.

 
Publisert: 04. desember 2014

Elin Rønnekleiv.Elin Rønnekleiv.

 

 

Kinogåere i Molde plages av for høy lyd i kinosalen.

 
Publisert: 04. desember 2014

Jan Grue.Jan Grue.Hvordan fremstilles funksjonshemning i kultur og samfunn? Det er tema i en ny bok som heter "Kroppsspråk".

 
Publisert: 14. august 2014

Bildet viser logoen til Oslo Innovation Week.Bildet viser logoen til Oslo Innovation Week.Norsk design- og arkitektursenter inviterer denne høsten til to dagers workshop.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.