Publisert: 17. desember 2015

Bildet viser kommuneskjoldet til Søgne.Bildet viser kommuneskjoldet til Søgne.I Søgne kommune sør i Vest-Agder fylke, vurderer kommunen å planere og asfaltere en tursti for å oppnå universell utforming. Ikke alle liker det.

 
Publisert: 06. november 2015

Bildet viser logoen til NRK.Bildet viser logoen til NRK.NRKs brukerråd ønsker mer universell utforming av innholdet i kanalen. De vil også ha flere funksjonshemmede både foran og bak kamera.

 
Publisert: 01. oktober 2015

Bildet viser Siri Antonsen, NRKs nye tilgjengelighetssjef.Bildet viser Siri Antonsen, NRKs nye tilgjengelighetssjef.NRK ansatte en tilgjengelighetssjef i 2014. Hun er nå i full gang med arbeidet med å gjøre statskanalen enda mer tilgjengelig for alle.

 
Publisert: 27. august 2015

Bildet viser fylkeskommune-skjoldet til Telemark.Bildet viser fylkeskommune-skjoldet til Telemark.Prosjektet «Sentrumsnære turveger med universell utforming i Telemark» får 850 000 kroner fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

 
Publisert: 20. august 2015

Bildet viser en spesialmodellert landsby hvor det bare bor demente.Bildet viser en spesialmodellert landsby hvor det bare bor demente.Oslo, Sandefjord og Arendal kommuner er med på et prosjekt som skal vurdere gode boligløsninger for personer med demens.

 
Publisert: 12. mars 2015

Illustrasjonen viser en grønn by med forskjellige bygninger.Illustrasjonen viser en grønn by med forskjellige bygninger.Nordiske land samarbeider om å planlegge bedre byer for framtiden.

 
Publisert: 12. mars 2015

På illustrasjonen ser vi en eldre dame som bruker en smarttelefon.På illustrasjonen ser vi en eldre dame som bruker en smarttelefon.I Norden blir befolkningen stadig eldre. Nå går de nordiske landene sammen om å lete etter de gode løsningene.

 
Publisert: 28. januar 2015

Viser et parkeringsskilt.Viser et parkeringsskilt.Nye regler for parkeringsplasser kan komme til å kreve at alle betalingsautomater blir universelt utformet.

 
Publisert: 13. november 2014

Alle innbyggere i et land bør forstå de lover og forskrifter som angår dem selv. Slik er det ikke. Nå skal lovspråket gjøres mer forståelig.

 
Publisert: 16. oktober 2014

Komandantgården i Gamlebyen i Fredrikstad.Komandantgården i Gamlebyen i Fredrikstad.Til dags dato er det svært vanskelig for mange å komme seg rundt i Gamlebyen i Fredrikstad. Årsaken er blant annet ujevne stener og smale fortau.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.