Publisert: 14. januar 2016

Bildet viser en rad med elsykler.Bildet viser en rad med elsykler.Fra 2016 kan de som bor i Oslo søke om støtte til anskaffelse av elsykkel.

 
Publisert: 07. januar 2016

Bildet viser en mann i rullestol som reiser med offentlig transport.Bildet viser en mann i rullestol som reiser med offentlig transport.Offentlige støtteordninger for transport av funksjonshemmede overlapper hverandre og får ikke flere ut i arbeid, i følge en ny rapport.

 
Publisert: 22. desember 2015

Bildet viser fylkeskommuneskjoldet til Oppland.Bildet viser fylkeskommuneskjoldet til Oppland.Norges Blindeforbund har gitt tilgjengelighetspris til Oppland fylkeskommune og Opplandstrafikk.

 
Publisert: 26. november 2015

Bildet viser en buss skilt.Bildet viser en buss skilt.Neste år innføres utvendige automatiske opprop på t-banestasjonene. Ruter leter etter fortsatt nye teknologiske løsninger for buss og trikk.

 
Publisert: 06. november 2015

Bildet viser et tog.Bildet viser et tog.De siste årene har Jernbaneverket jobbet intensivt for bedre tilgjengelighet på stasjonene. 2015 ble et rekordår.

 
Publisert: 22. oktober 2015

Bildet viser en blind kvinne som går alene av toget.Bildet viser en blind kvinne som går alene av toget.Mange personer med funksjonsnedsettelser tør ikke reise kollektivt. Kanskje en "travel-buddy" kan gjøre reisen enklere?

 
Publisert: 08. oktober 2015

På et seminar i Oslo den 19. oktober lanseres den første rapporten i Norge som kan gi svar på hvorfor så mange med funksjonsnedsettelser ikke reiser kollektivt.

 
Publisert: 08. oktober 2015

Bildet viser den norske løve.Bildet viser den norske løve.Regjeringen prioriterer tiltak for kollektivtransport og universell utforming i sitt nye statsbudsjett.

 
Publisert: 08. oktober 2015

Bildet viser en biler som forurenser.Bildet viser en biler som forurenser.Vi tenker ofte på Norge som et land med mye frisk luft. Men det gjelder ikke storbyene våre. Mange blir syke av lufta de puster inn.

 
Publisert: 23. september 2015

Bildet viser leder av rådet for funksjonshemmede i Porsgrunn, Ragnar Anundsen.Bildet viser leder av rådet for funksjonshemmede i Porsgrunn, Ragnar Anundsen.Rullestolbrukeren anvender en rampe for å ta seg bakveien inn i bilen sin. Problemet hans er å finne en egnet parkeringsplass i Porsgrunn.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.